2015-03-22

Tikrai kvepiantis ekologiškas šampūnas

Gan retokai rašau apie priemones plaukams. Priežastis paprasta: nemėgstu labai eksperimentuoti su šampūnais. Kas tinka, tas tinka - turiu kelis atrastus ir pamėgtus šampūnus, kuriuos vis pakeisdama ir naudoju. Šį kartą apie mano patį patį mėgstamiausią - kvapnusis ekologiškas (sertifikuotas Ecocert) Eubiona šampūnas su kiviais ir ramunėlėmis. Jis tikrai kvapnus! Aromatas toks išbaigtas. Labai gaivus-vaisinis, jo dvelksmas ilgai išlieka plaukuose net jiems išdžiuvus. Tai pirmas šio šampūno pliusas, tačiau yra ką pasakyti ir daugiau ;)

Antras privalumas. Jis tirštas, gerai putoja ir užtenka išties ilgam.

Trečias - svarbiausias ir visiems aktualus - gerai išplauna plaukus, lengvai pašalina net ir aliejines kaukes. Plaukai po plovimo tampa puresni, blizgantys. Pastebėjau, kad plaunant plaukus šiuo šampūnu, jie ilgiau išlieka nesusiriebalavę.

Ketvirtas. Gera sudėtis (be aršių putojimą sukeliančių medžiagų, be parabenų,  konservantų, dirbtinių kvapų, dažiklių ir kito "brudo"), praturtintas ramunėlių ir kivių ekstraktais. Kai kas šių dviejų ingredientų gali gal ir išsigąsti, atseit gali blukinti dažytus plaukus. Tačiau galiu nuraminti, mano mama ir kolegė, kurios dažo plaukus tamsiomis spalvomis ir naudojo šį šampūną, nepastebėjo stipresnio spalvos blukimo.

Nerandu nė vieno minuso, tik vieni pliusai. Taip, tai mano geriausias kada nors naudotas šampūnas!

Sudėtis (INCI): aqua, lauryl glucoside, camomilla recutita extract*, sodium cocoyl glutamate and disodium cocoyl glutamate, coco glucoside, sucrose laurate, natural glycerin, alcohol, actinidia chinensis fruit extract*, sodium chloride (sea salt), sodium PCA, parfum, sodium lactate, lactic acid, limonene, linalool, citronellol.
*- iš ekologinių ūkių.

Bendras įvertinimas: 5 balai iš 5!

3 komentarai:

  1. Mano galbūt ir ne pats pačiausias kada bandytas šampūnas, bet išties darantis, ką žada :) Puikiai suteikia apimties ir švaros. Ir kaina nebloga :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O kokia sio stebuklo kaina ir kur ji rasti? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki :) Šio šampūno 500 ml butelio su dozatoriumi kaina yra apie 10 eurų. Lietuvoje, kiek žinau, yra pirkti mažesniais buteliukais, pvz., čia: https://www.livinn.lt/index.php?_route_=purinamasis_sampunas_su_ramunelemis_ir_kiviais_ekologiskas_200_ml

      Panaikinti