2015-03-21

Antioksidantų turtingas veido tonikas

Martina Gebhardt veido linija "Happy Aging" sukurta brandžiai odai, tačiau tinka bet kokio amžiaus norintiems atgaivinti ir palepinti odą. Iš šios linijos tik ką pabaigiau toniką. Pirkau jį rudenį stresų, klimato pokyčių nuvargintai odai. Tačiau dabar, kai vis dažniau lepinsimės saule (ar soliariumu), šios linijos veido priežiūros priemonės gali dar labiau praversti. 

"Happy Aging" priemonės kvepia ryškiai vanile. Moteriškas ir svaiginantis aromatas. Tikrai turėtų patikti tiems, kuriems įvairūs žoliniai kvapai ne prie širdies. Šis tonikas - stiprus antioksidantas, puikiai drėkina. Jo poveikis toks stiprus, kad net galima skiesti su distiliuotu vandeniu ar hidrolatu.
Neskiedžiau, nes norėjosi maksimaliai stipraus poveikio. Toniką reikėtų naudoti ryte ir vakare po prausimosi prieš tepantis kremą. Svarbu: bet kokį toniką geriausia purkšti tiesiai ant odos ar įsipylus į delną ištepti pirštų galais, o ne naudoti vatos diskelius, nes jie didžiąją dalį toniko sugers patys ir papildomai dirgins odą.

Sudėtyje rožių ir apelsinų žiedų hidrolatai, vynuogių, gauruotųjų unikarijų ir vandens lelijų ekstraktai.

Buteliuko 100 ml užteko 3-4 mėnesiams. Purškia malonia dulksna. Būtinai kartosiu ateityje, o kol kas lentynėlėje vėl puikuojasi Martina Gebhardt rožių tonikas. Sekantis bus su ženšeniu, labai nekantrauju išbandyti ir parašyti atsiliepimą :)

Sudėtis (INCI): Aqua (Water), Rosa Damascena (Rose) Flower Water°, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water*, Alcohol°, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract°, Uncaria Tomentosa (Cat‘s claw) Extract, Nymphaea Alba (Water Lily) Extract*, Spagyrische Essenz von Uncaria Tomentosa (Cat´s Claw) Extract, Aroma*, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**.
*- iš ekologinių ūkių;
**- eterinių aliejų sudėtinės dalys.


Bendras įvertinimas: skiriu 5 balus iš 5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą