2017-04-24

Trys LUVOS veido kaukės - su Q10, hialuronu ir buko pumpurų ekstraktu

Veido kaukės – viena efektyviausių priemonių, kai odą reikia greitai atgaivinti, sugrąžinti jai spalvą ir pripildyti drėgmės. Ir tuo dar labiau įsitikinau išbandžiusi tris dar ganėtinai naujas „Luvos“ kaukes. Pagamintos gydomojo lioso molio pagrindu ir jau paruoštos nautoti, tad patiks toms, kurios nenori ar tiesiog neturi laiko molio kaukes maišytis pačios.



„Luvos“ veido kaukės
   - natūralios, sertifikuotos BDIH,
   - su ekologiškais ingredientais,
   - kvėpintos natūraliais eteriniais aliejais,

   - pakuotė dviems kartams,
   - tinka veganams,
   - pagamintos Vokietijoje.

Pirmas bandymas iš žalios pakuotės – „Vital“ su svarainių ekstraktu, kofermentų Q10, kukui sviestu ir apelsinų žiedų ekstraktu.

Gamintojo informacija: skatina natūralų ląstelių atsinaujinimą, atgaivina pavargusią, streso paveiktą odą, ją nuramina.

Ar skatina odos regeneraciją, pasakyti sudėtinga (kažin, ar iš viso tokį poveikį iš akies būtų lengva vertinti), tačiau oda po kaukės adrodė fantastiškai! Iš tikrųjų, tokio efekto net nesitikėjau. Oda tapo labai švelni, gerokai minkštesnė, stangresnė ir, atrodo, pilnesnė drėgmės. Kas dar labiau nustebino – neįtikėtinai gerai nuramino odą, jos spalva pasidarė skaistesnė ir vientisesnė.



Antras bandymas mėlynas – „Hydro“ su jūros dumblių ekstraktu, hialurono rūgštimi, bambukų ekstraktu ir abrikosų kauliukų aliejumi.

Gamintojo informacija: atgaivina ir suteikia odai drėgmės.

Vėlgi, man ji labai gerai nuramino odą. Ji liko švelni, bet gal ne tokia minkšta ir stangri, kaip po pirmosios. Ar gerai drėkina, sunku spręsti panaudojus tik porą kartų, bet kad oda jau po pirmo karto tapo švelnesnė, gyvesnė ir nuraminta – akivaizdu! Užskaitau.



Trečia veido kaukė oranžinė – „Repair“ su  brangiuoju buko pumpurų ekstraktu, ryžių sėlenų aliejumi, šaltalankių ekstraktu ir raminančiu japoninių kamelijų aliejumi.

Gamintojas žada: stangrina, mažina paraudimus ir apsaugo jautrią odą nuo žalingo aplinkos poveikio.

Labai patiko, kokia oda buvo švelni ir minkšta. O štai raminimo šiuo atveju kiek pasigedau. Mano odą kur kas geriau nuramino žalia kaukė. Na, bet skirtingą odą skirtingai veikia net ir tie patys ingredientai.



Apibendrinimas

Visos trys veido kaukės kvepia arba labai panašiai, arba taip pat. Sunku pasakyti, kai visos kaukės uostytos ne vienu metu. Tačiau kvepas labai švelnus ir malonus. Man patiko.

Visų tekstūra taip pat labai panaši. Kreminės, tirštos, tačiau ant odos jas tepti lengva. Gamintojas jas užsitepus laikyti rekomenduoja 10 – 15 minučių. Prisipažinsiu, kaip ir kitas kaukes laikiau kiek ilgiau, apie 20 min. Nusiplauna ne taip greitai, kaip pačios susimaišytos kaukės iš molio miltelių, vandens ar dar kito gėrio, todėl nusiprausti patogiausia buvo duše arba su švelniu drėgnu rankšluostėliu. Antras variantas man patiko labiau. Tik netrinkite!

Retkarčiais būna, kad po veido kaukių oda lieka kiek paraudusi, suaktyvėjusi, bet šias tris drąsiai galima naudoti ryte – puikiai atgaivins odą. Žinoma, pirmą kartą visgi rekomenduočiau bandyti vakare. Dėl visa ko.

Ir pats svarbiausias klausimas – kuri patiko labiausiai? Kad patiko visos, jau aišku. Iš jų gavau net daugiau nei tikėjausi, todėl visas bandysiu dar ne kartą. Tačiau vieną jų įsimylėjau besąlygiškai – žalią „Vital“ su svarainių ekstraktu ir kofermentų Q10. Man ji tikrai VAU! Labai ilgą laiką buvau nusistačiusi prieš pirktines, jau pagamintas veido kaukes. Iš principo jų nepirkdavau, nes atrodė, kad juk nėra nieko lengviau, kaip susimaišyti pačiai. Dabar tenka pripažinti, kad kažin, ar esu naudojusi kada nors geriau raminančią ir odą atgaivinančią kaukę nei ši „Vital“. Aš sužavėta 😍 Džiaugiuosi jas gavusi dar per Kalėdas dovanų. Kitaip, gal ir dabar dar nebūčiau pabandžiusi per tuos principus.

Kaina irgi gera. Pakuotė skirta dviem kartam, o kaina 1.99 euro „Livinn – sveiki produktai“ parduotuvėse. Sudėčių šįkart nerašau, kad per daug neišsiplėsti, tačiau kam įdomu, jas pasižiūrėti galima čia >>

Labai rekomenduoju išbandyti jas visas tris, neabejoju, kad favoritės gali skirtis. Parašykite komentaruose, kas bandėte ir kuri patiko labiausiai 😊

1 komentaras: