2017-02-08

„Smells like spels“ magiškos kvapiosios arbatinės žvakės

Artėjant šv. Valentino dienai jau daugelio galvose sukasi mintys, kaip vakarą su mylimuoju padaryti kuo ypatingesnį. Tikrai meilei nereikia daug ir juolab ne brangių dovanų. Svarbiausia, būkite dėmesingi, susikurkite jaukų romantišką vakarą.

Neįsivaizduoju tokio vakaro be žvakių šviesos... Todėl kaip tik prieš meilės dieną pasilikau temą apie vieną didžiausių šios žiemos atradimų (geros draugės dėka, ačiū Tau!) – „Smells like spels“ lietuviškos rankų darbo kvapiosios žvakės, kurios vakarui suteikia ne tik jaukios šviesos, bet ir paskleidžia magišką aromatą.



„Smells like spels“ arbatinės žvakės FRĖJA, manau, idealiai tinka šv. Valentino dienai. Pirma, dėl nuostbiai gražios rožinės spalvos. Antra, pats žvakių pavadinimas išduoda, kam jos skirtos – Frėja skandinavų mitologijoje yra vaisingumo, meilės ir aistros deivė! Ir trečia – jazminų, rožių ir verbenų magiškas kvapų derinys. Šio kvapo apibūdinimui idealiai tinka žodis „magiškas“. Jis toks gundantis, svaiginančiai malonus ir ypač darnus! Baigiu užsinorėti net tokių kvepalų 😄

Pagrindinės „Frėja“ žvakių kvapų natos – jazminai, rožės ir verbenos – laikomi afrodiziakais. Jie ramina ir sumažina įtampą. Kadangi dauguma seksualinių problemų yra susijusios būtent su įtampa, baime ir depresija, šie kvapai gali padėti įveikti kai kurias porų problemas.

Degant žvakei kvapas pasklinda iš lėto, jis švelnus ir neįkyrus. Tiesiog padeda sukurti tam tikrą atmosferą nesukoncentruojant viso dėmesio tik į kvapą. Jei norisi stipresnio aromato, galima uždegti iškart kelias kvapiąsias žvakes. Kadangi aš jas taupau, degu po vieną kartu su kitomis nekvapniomis sojų vaško žvakėmis.

Taip pat vertinu, kad „Smells like spels“ žvakės:
- pagamintos Lietuvoje, rankų darbo;
- iš 100% sojų vaško ir medvilnės bei popieriaus dagčio, todėl degdamos neišskiria pašalinių nuodingų cheminių junginių;
- taip pat saugūs ir žvakėse naudojami kvapai bei dažai;
- viena arbatinė žvakutė dega net apie 5 valandas;
- supakuotos gražioje kartoninėje dėžutėje ir susuktos į blizgų popierių, todėl gali būti puiki dovana bet kokia proga;
- viduje yra naudojimo instrukcija lietuvių ir anglų kalbomis, kur smulkiai aprašytas kvapų aromaterapinis poveikis, pavadinimo kilmės bei meditacijų/afirmacijų ritualo aprašymai, kas šioms žvakėms suteikia dar daugiau magijos 😏

Dar ką svarbu paminėti apie kvapus, „Smells like spels“ savo kuriamuose produktuose naudoja tiek natūralius eterinius aliejus, tiek kvapiuosius aliejus. Kai kurioms žvakėms gaminti naudojami tik natūralūs eteriniai aliejai, o štai mano aprašytoms kvapiosioms žvakėms naudojami aliejų mišiniai. Naudojami kvapieji aliejai testuoti IFRA, turi visus aukščiausią kokybę patvirtinančius sertifikatus taip pat, kaip ir žvakėms naudojami dažai.

Be jokių abejonių – ypatingas gaminys, kurį labai rekomenduoju. Ateityje būtinai pabandysiu ir kitų kvapų. O turi jie ir didelių žvakių, ir namų kvapų, ir smilkalų. Pasižvalgykite smellslikespells.lt 😉

1 komentaras:

  1. Atklydai iš kito radusi nuorodą pas tave, įdomu pasiskaityti tavo įžvalgas! Aš kai užsikabinau ant meditacijos, ant reiki ir jogos pradėjau žvakutes visokias degiotis namie ir eterinų aliejų voneles darytis, prideda jaukumo namams. Pabandyt ir šitas reikės.

    AtsakytiPanaikinti