2015-10-03

"Weleda" migdolų valomasis pienelis veidui - apžvalga

Ilgą laiką veido odos priežiūrai naudojau tik "Martina Gebhardt" priemones. Tačiau atėjo laikas pokyčiams, nusprendžiau, kad noriu pabandyti kažką naujo. Ne veltui tai patikėjau "Weleda" kosmetikai, antram savo mėgstamiausiam gamintojui: receptūros nepriekaištingos, kiek tik įmanoma iš natūralesnių sudedamųjų dalių, be nereikalingų priedų. Nusipirkau migdolų valomąjį pienelį veidui. Nedaugžodžiavusi sakau tiesiai šviesiai - jis man patiko nuo pirmo pauostymo iki paskutinio iš tūbelės išspausto "žirniuko". Nuostabus pienelis ir jau turiu naują didesnę pakuotę tolimesniam naudojimui. Prieš tai buvau nusipirkusi mažą tūbelę (10 ml) pabandymui.

Taigi, toliau dėstau, kuo šis pienelis man taip patiko. Žinoma, visų pirma į mano pirkinių krepšelį papuolė dėl sudėties. Paprasta, vos iš kelių ingredientų, bet tai nereiškia, kad skurdi! Sudėtyje du aliejai: saldžiųjų migdolų ir slyvų branduolių. Pagrindą sudaro migdolų aliejus, kuris yra vienas iš nekalčiausių, jis puikiai tinka jautriai, pažeistai ar sausai odai. Netgi kūdikių ir vaikų odos priežiūrai. Pagal sudėtį šis "Weleda" migdolų pienelis tinka ir veganams. 



Atsukus tūbelę iškart sužavėjo kvapas. Nėra labai stiprus, švelniai jaučiasi migdolai - man labai patiko! Niekuo kitu šis pienelis ir nėra kvėpintas, tad ir kvepia tik sudėtyje esančiais aliejais. Pats pienelis yra baltos spalvos, ganėtinai standžios kreminės konsistencijos, riebokas. Gerai nuprausia odą (naudojau kaip prausiklį: pieneliu sukamaisiais judesiais pamasažavau drėgną odą ir nuploviau vandeniu). Po jo oda lieka labai minkšta, nuraminta, vakare tikrai po prausimose nebereikia jokio kremo, pakanka toniko. Manau, kad ypač pravers, kai dar labiau atvės orai, neleis odai išsausėti.

Bandžiau su juo valyti ir makiažą. Nuvalo neblogai ekologišką blakstienų tušą, tačiau nelabai skalsiai naudojasi, todėl makiažo valymui pasilikau "Martina Gebhardt" sviestmedžių aliejaus linijos pienelį, kurį jau ilgą laiką naudojau ir viso veido prausimui.

Man asmeniškai nepatinka, kad "Weleda" veido priežiūros priemonių tūbelės yra iš aliuminio - nelabai patogu naudoti ir nelabai malonu paimti į ranką. Tačiau, kaip teigia gamintojas, aliuminio pakuotės nesąveikauja su sudėtyje eančiomis medžiagomis, neleidžia deguoniui patekti į pakuotės vidų ir yra lengvai perdirbamos. Tad šis nepatogumo minusiukas ištirpsta

Kaina? Labai nustebino, kad  Lietuvoje 75 ml tūbelės kaina šiuo metu svyruoja net nuo 9.66 € iki 16.42 € (juokingiausia, kad ta didžiausia rasta kaina yra pigu.lt). Aš pirkau www.violey.com už 8.39 €.
Esu labai patenkinta, tad ir įvertinimas 5 balai iš 5!
Sudėtis (INCI): Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate SE , Alcohol , Prunus Domestica Seed Oil , Xanthan Gum, Lactic Acid.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą