2015-09-24

"Weleda" rožių kūno pienelio apžvalga

Savo tinklaraštyje dažniausiai pasakoju apie tas kosmetikos priemones, kurios man palieka didžiausią įspūdį ir ką mielai rekomenduoju pabandyti ir kitiems. Tačiau kad ir kaip atidžiai besirinkčiau kosmetiką (prieš pirkdama išstudijuoju sudėtis, skaitau kitų atsiliepimus), vis tiek retkarčiais tenka nusivilti. Šį kartą papasakosiu apie vieno savo mėgstamiausių gamintojų "Weleda" kūno pienelį su rožėmis, kuris, gaila, netapo tokiu jau mėgstamu... 

Pirmas įspūdis
Pienelio buteliukas su dozatoriumi - labai patogu naudoti.

Dėl rožių kvapo per daug nesvaigstu, bet jis man patinka ir mielai renkuose rožėmis dvelkiančią kosmetiką (juk labai moteriškas, harmonizuojantis kvapas). Tačiau šio kūno pienelio aromatas iš pradžių nemaloniai nustebino. Tik užsitepus ant odos jaučiasi labai stiprus rožių ir alkoholio duetas. Nelabai koks pirmas įspūdis, o juk apie kosmetiką būtent iš kvapo ir sprendžiame patiks ar ne.

Pienelio konsistencija niekuo neišskirtinė, baltos spalvos.

Antras įspūdis

Pienelis lengvai pasiskirsto ant odos.

Kas dėl stipraus kvapo - gerai, kad jis po minutės ar dviejų nugaruoja ir tada kvepia ganėtinai maloniai.

Labai nepatiko pasitepus nemalonus lipnumo pojūtis, kuris išlieka kurį laiką. Tačiau po šio "Weleda" rožių pienelio oda lieka ir švelni, ir minkšta.

Kaip naudojau?

Tas lipnumas mane tikrai labai labai erzino ir tapo didžiausiu minusu, tačiau pienelį sėkmingai sunaudojau beveik nebejausdama šio nemalonaus pojūčio. Kaip? 

Į delną įsispausdavau reikiamą kiekį pienelio ir jį maišydavau per pusę su aliejumi, nuostabiai tiko extra virgin alyvuogių aliejus "Centonze". Kartu su šiuo pieneliu aliejus lengviau pasiskirstydavo ant odos ir greičiau susigerdavo nei naudojant vieną aliejų. O taip pat oda buvo gerokai minkštesnė nei naudojant vien tik aliejų ar pienelį.

Deja, vis tiek tai nėra priemonė, kurią drąsiai ir su malonumu visiems rekomenduočiau.  Man jis tiesiog netiko ir nebekartosiu, beeet... manau, kad "Weledai" dar suteiksiu kada nors antrą šansą bandydama kitos linijos kūno pienelį. Tikiuosi pataikyti

Lietuvoje 200 ml šio kūno pienelio kainuoja apie 20 eurų.

Vertinu tik 2.5 balo iš 5.
Sudėtis (INCI): Water (Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Alcohol, Glycerin, Rosa Moschata Seed Oil, Glyceryl Stearate SE, Fragrance (Parfum)*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Rosa Damascena Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Xanthan Gum, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Farnesol*.
*- iš natūralių eterinių aliejų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą