2015-09-21

SPEICK vyriškas šampūnas ir dušo gelis "2 in 1"

Trumpai drūtai apie vyrišką šampūną-dušo gelį "Speick". Daug neprikalbėsiu, gi ne pati naudoju Šis šampūnas iš vyriškų natūralių priemonių buvo pirmasis mūsų namuose. Nuo jo ir prasidėjo "Speick" vyriška manija gerąja prasme

Kvėpintas natūraliais eteriniais aliejais. Kvepia taip pat vienodai, kaip ir kiti šios linijos produktai. Jau rašiau, kad man šis kvapas - kažkas tokio..... Džiugu, nes kvapas patinka ne tik man, bet ir ypač jautrią bei išrankią uoslę turinčiam mano vyrukui. O jam pagal šį kriterijų įtinka ne bet kas.

Sudėtis taip pat gera, nelabai yra prie ko prikibti. Su švelniomis putojimą sukeliančiomis medžiagomis, praturtintas hidrolizuotais kviečių proteinais, pantenoliu, Speick augalo (kurio gamintojas deda į visus savo produktus) ir šalavijų ekstraktais.

Vyriškas įvertinimas. Labai puiku, kad priemonė yra "2 in 1", t.y. šampūnas ir dušo gelis viename. Putoja gausiai (na, ne head and shoulders, aišku). Po plovimo plaukai lengvai šukuojasi.

Bandžiau ir pati kelis kartus, išties gerai putoja, maloni puta. Plaukai po plovimo buvo pakankamai švelnūs, blizgantys. Neturiu jokių priekaištų pačiai priemonei, nors prie butelio dizaino būtų kuo prikibti - nelabai stabiliai stovi, nes gan siauras butelis. Kaina gera, už 250 ml buteliuką mokame apie 4.50 euro.

Vyriškas įvertinimas: 5 dideli balai iš 5.
Sudėtis (INCI): Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Glycerin, Glyceryl Oleate, C12-13 Alkyl Lactate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Panthenol, Valeriana Celtica (Speick) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Parfum*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Alcohol, Citral, Limonene, Linalool.
*- eterinių aliejų kompozicija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą