2014-11-17

Pasikvėpinkime

Niekada nebuvau tokia, kuri iš namų negalėtų išeiti nepasikvėpinusi. Man tai niekada neatrodė labai svarbu, todėl niekada kvepalų ir nepirkdavau pati. Praeitą pavasarį dovanų gavau PACIFICA kvepalus Waikiki Pikake. Patiko iškart. Labai įdomus egzotiškas aromatas: jazminai ir santalas tiesiog užburia. Žinoma, patiks ar nepatiks aromatas, labai individualu. Tačiau šio gamintojo kvepalų pasirinkimas tikrai ne mažas, sužavėjo ir Persian Rose.
PACIFICA kvepalai gaminami JAV. Neradau patvirtinimo, kad jie būtų absoliučiai tik iš augalinės kilmės žaliavų, bet kad yra geresnės sudėties ir kokybės nei dauguma parduotuvėse parduodamų kvepalų - garantuota. PACIFICA kvepalai pagaminti be ftalatų, parabenų, mineralinių aliejų, propilenglikolio, dirbtinių dažiklių, GMO, nitro-musks (nežinau, kaip išversti į lietuvių kalbą), benzeno ir kitų medžiagų, kurios gali sukelti alergijas ar kitaip būti kenksmingos. Kvepalų pagrindas - natūralus, grynas grūdų alkoholis.
Sudėtyje natūralūs eteriniai aliejai iš viso pasaulio, kurių aromatai sujungiami išgaunant itin subtilius, išskirtinius kvapus. Visi šio gamintojo produktai yra be glitimo, 100% tinkami veganams. Nebandyti su gyvūnais. Svarbu paminėti ir tai, kad pakuotės yra visiškai perdirbamos, gamintojai užsiima gamtos saugojimu ir socialine veikla.

Mano turimi Waikiki Pikake kvepalai yra nedideliame stikliniame buteliuke su rutuliuku. Patogu įsimesti į rankinę ir karts nuo karto vis pasitepti, ko tikrai prireikia, nes šie kvepalai ilgai nesilaiko - apie 3 valandas. Užtenka pasitepti už ausies, kvapas neįkyrus, vos juntamas. To ir norisi :)

Bendras įvertinimas: 5 balai iš 5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą