2015-07-26

Vasaros kremas - net "3 in 1"

Šių metų pavasarį "Martina Gebhardt" išleido naują vasarišką veido ir kūno odos priežiūros liniją "Summer Time" - buteliukai su ryškiai geltonomis etiketėmis taip ir šaukiasi paimami! Neatsispyriau ir nusipirkau vieną iš jų - veido ir kūno pienelį aftersun. Specialiai sukurtas naudoti po deginimosi saulėje, tačiau nuo kito šios linijos kūno ir veido pienelio skiriasi tik viena sudedamąja dalimi, mano turimame nėra molio (pastarasis kitame kreme minimaliai tonuoja ir apsaugo nuo UV saulės spindulių), tad kad ant pakuotės parašyta aftersun, tai tikrai neapriboja jo naudojimo ir yra tinkamas ne tik po saulės vonių. 

"Martina Gebhardt" kremas aftersun yra lengvas, greitai susigeria. Kvapas neįkyrus, švelnus. Sudėtis ypač turtinga, su visiems gerai žinomais aliejais, tokiais kaip alyvuogių, sviestmedžio, šaltalankių, kakavos sviestu, egzotiškuoju kukui sėklų aliejumi; sudėtyje gausu ekstraktų: alavijų, rožių, morkų, jonažolių, graikinio riešutmedžio, šeivamedžio, kininio arbatmedžio, saldymedžio, magnolijų, topinambų.
Gamintojas ypač akcentuoja topinambų ekstrakto ir jo spagirinės esencijos naudą, jis ypatingai efektyviai regeneruoja  saulės sudirgintą odą, ją nuramina ir drėkina. Topinambų gumbuose yra esminių vitaminų, tokių kaip karotinas, B1, B2, B6, C, D, biotinas.

Šį kremą naudoju ir kūno, ir veido odai. Kūnui - pasilepinimui, retkarčiais sumaišau su kitu aliejumi, pvz., puiklapių ar abrikosų kauliukų, kad būtų riebesnis. Veidui jį naudoju kasdien rytais, o retkarčiais, kai ypač daug laiko per dieną praleidžiu ant saulės, pasitepu ir vakare. Jis išties nuostabiai ramina ir drėkina odą. Netikėtas atradimas ir tikras šios vasaros mano topų topas!

Idealus kremas vasarai ne tik dėl savo lengvumo ir savybių, bet ir dėl to, kad tai dvi priemonės vienoje! Tad keliaujant sutaupysite vietos lagamine. Tiksliau net trys viename: per atostogas buvau pasiėmusi tik dvi kosmetikos priemones, t.y. veido toniką ir šį "Martina Gebhardt" kremą aftersun, kuris atstojo net pienelį prausimuisi ir makiažui valyti. Lengvai nuvalė ir ekologišką blakstienų tušą. 

Beje, kaina gali tikrai nustebinti: 150 ml buteliukas šio biodinaminio "Martina Gebhardt" kremo aftersun Lietuvoje www.livinn.lt kainuoja tik apie 13 eurų, o užtenka ilgam.
Be jokių išimčių šį kremą vertinu aukščiausiais balais!
Sudėtis (INCI): Aqua, Olea Europaea Fruit Oil°,  Aleurites Moluccana Seed Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aloe Barbadensis Leaf Extract°, Hypericum Perforatum Flower Extract°,  Hippophae Rhamnoides Fruit Oil°, Cetearyl Alcohol, Rosa Damascena Flower Extract°, Daucus Carota Sativa Root Extract°, Theobroma Cacao Seed Butter*, Helianthus Tuberosus Flower and Root Extract°, Juglans Regia Leaf and Seed Extract°, Sambucus Nigra Root and Fruit Extract°, Magnolie Officinalis Bark Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract°, Cetyl Alcohol,  Glycyrrhiza Glabra Root Extract°,Tocopherol, Lecithin*,  spag. Essenz aus Helianthus Tuberosus Flower and Root Extract°, Gold, Silver, Sulfur, Aroma, Geraniol**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**, Citral**.
o – Demeter
* - sertifikuotas ekologiškas
** - iš eterinių aliejų

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą