2016-10-10

HURRAW! vyšninis lūpų džiaugsmas

Vėstant orams vis labiau aktualu tampa, kuo tepti ir apsaugoti lūpas. Itin retai (o gal taip net nėra buvę?) renkuosi jau anksčiau naudotą lūpų balzamą. Juk jų tokia gausybė! O išbandyti ką nors naujo labai smalsu. Juolab, kad man asmeniškai vieno balzamo užtenka pusmečiui – tas pats spėja net ir pabosti. Šįkart griebiau dar nebandytą amerikietišką HURRAW! lūpų balzamą. Seniai į juos žvalgiausi ir pagaliau įsimečiau į iHerb pirkinių krepšelį.



Akį patraukė spalvingos etiketės, neklasikinės tūbelės (ne apvalios, o ovalios formos) ir kvapų gausa, iHerb'e jų net 23! Gamintojo puslapyje suskaičiuoju 24 rūšis. Tačiau išsirinkti nebuvo sunku, nes balzamo norėjau su spalva. Tad nusipirkau šį vyšninį.

Visų pirma kvapas... Jis tikrai "wau" ir tikrai vyšnios! Pasitepus juo taip ir norisi nejučiom lūpas riesti į viršų, kad dar pauostyti Spalva ryški, kaip ir nuotraukoje, bet ant lūpų ji pradingsta ir suteikia vos vos matomą švelnų atspalvį. Tačiau ryškios spalvos nebuvimo nelaikau minusu, nes jos ir nesitikėjau. Kadangi pati esu gaminusi lūpų balzamus su spalva, žinau, jog ta spalva būna labai blanki.

Balzamas yra gan kietas ir palikus, pavyzdžiui, vasarą šiltoje mašinoje, tikrai neištyžta. Riebus, tepasi maloniai ir gerai suminkština lūpas. Trumpai – patinka. Ir sudėtis gera, turtinga. Nebandyta su gyvūnais ir net be bičių vaško, tad draugiškas ir veganams.

Sunaudojusi jį, manau, pirksiu vėl HURRAW! lūpų balzamą, bet iš smalsumo kito kvapo, žinoma

Sudėtis (INCI): Alkanna tinctoria (alkanet) infused Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, **Euphorbia cerifera (candelilla) wax, *Cocos nucifera (coconut) oil, *Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, *Theobroma cacao (cocoa) seed butter, *Ricinus communis (castor) seed oil, Olea europaea (olive) fruit oil, organic flavors, Tocopherols (sunflower).
*- šalto spaudimo, iš ekologinių ūkių; **- laukiniai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą