2016-08-13

SPEICK dušo gelis ir šampūnas "Passion"

Ar tikrai dušo gelis ir šampūnas 2 in 1 gali pasiteisinti? Ir net ilgiems plaukams? Pasirodo gali. Ilgai žvalgiausi violey.com internetinėje parduotuvėje į "Speick" nebrangius, bet kvapnius dušo gelius Harmony, Inspiration ir Passion. Kad kvapnūs, žinojau dar iš tų laikų, kai pati jais prekiavau nedidelėje ekologiškos kosmetikos salelėje, kas buvo prieš kelis metus. Tačiau dar iki šiol nė vieno nebuvau išbandžiusi. Iš tikrųjų, kai šiandien natūralios bei ekologiškos kosmetikos pasirinkimas jau toks didžiulis ir jis tik dar didėja, neįmanoma juk visko išbandyti. Tačiau atėjo laikas ir šiems dušo geliams. Išsirinkau tiesiog pagal pakuotės spalvą – Passion.


Sudėtis niekuo labai stipriai neypatinga. Tiesiog gera: draugiška tiek aplinkai, tiek odai. Ir pirkau jį kaip dušo gelį, tik jau gavusi jį į rankas pastebėjau, kad skirtas ir plaukams. Sudėtyje švelnios putojimo medžiagos, hidrolizuoti kviečių proteinai (kurių nauda labiau akcentuojama ne odai, o būtent plaukams – juos stiprina ir drėkina), natūralūs eteriniai aliejai (konkrečiai sudėtyje minimi apelsinų ir imbierų, bet po žodžiu parfum gali slėptis ir kiti, kurie sudaro bendrą kvapų puokštę). Priemonė sertifikuota vokišku natūralios kosmetikos sertifikatu BDIH.

Passion prausiklio-šampūno konsistencija gelinė, permatoma. Nors putoja gerai, neretai per daug išsispaudžia, dėl ko nėra labai ekonomiška. Tačiau per laiką, išmokau išspausti tinkamą kiekį ir nepadauginti. Patiko labai švelnus kvapas: labiau moteriškas, gaiviai gėliškas su truputį juntama vanilės užuomena – tokios asociacijos.

Kaip jau ir rašiau, putoja tikrai gerai. Prausia taip pat gerai ir nepastebėjau, kad sausintų odą. Kadangi buvo užrašas, jog tinka ir plaukams, pabandžiau, nors nieko super nesitikėjau. Bet kaip šampūnas ši priemonė mane tikrai nustebino gerąja prasme ir net patiko labiau nei dušo gelis. Kaip šampūnas patiko nes:
  - gerai putoja,
  - plaukus velia minimaliai,
  - gerai išplauna,
  - plaukai po plovimo lieka švelnūs, blizgantys ir nesukritę.

Kadangi kurį laiką naudojau ir kūnui prausti, ir plaukams, man ši priemonė susinaudojo gan greitai. Ji buvo tokia universalį, kad likutį nusprendžiau vežtis per atostogas, kad neapsikrauti keliais buteliukais, tiesiog prausimuisi duše pasiėmiau šį vieną. Ir likau patenkinta. Visiškai pasiteisino atostogų metu: puikiai prausė ir neapkrovė lagamino.

Apibendrinant galiu pasakyti, kad šis "Speick" dušo gelis ir šampūnas nėra labai išskirtinis, bet sužavėjo būtent savo paprastumu, geru putojimu, švelniu kvapu ir gerai atliekama pagrindine funkcija – prausimu, kuri tiko viskam. Jau žinau, kad kitos vasaros atostogoms būtinai pirksiu šį gelį, tik bus smalsu išbandyti kito kvapo.

Mano įvertinimas yra 4.5 balo iš 5.
Sudėtis (INCI): Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Glycerin, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Citrus Autantium Dulcis (Orange) Fruit Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Parfum, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą