2016-03-08

Pavasariui - prisirpusios ryškios lūpos

Pasidžiaukime, kad pirmoji pavasario šventė skirta mums - moterims  Sulig pavasariu, o gal ir kovo 8-tosios dėka, visos pražystam. Vis daugiau moterų/merginų/panelių vietoj kelnių pasirenka sijoną, dažniau apsiauna aukštakulnius, pakeičia šukuoseną, pasidažo lūpas, nagus nusilakuoja ryškesne spalva... Taip pagaliau išlendame iš šiltų megztinių aukštu kaklu. Šitai pastebėjau ir pati ant savęs. Daugiau saulės paskatino pasitempti.

Kadangi šiandien mūsų diena, tai ir pakalbėti noriu apie labai moterišką kosmetikos priemonę - lūpų dažus Jie mano kosmetinėje atsiradę ne taip jau ir seniai, kol kas sukioju tik antrą. Labai jau ilgam užtenka, kai retai tepuosi. Greičiau pačių lūpdažių galiojimas pasibaigia ir morališkai jie pasensta, nei visus sunaudoju. Tačiau kiek dažnai jais besiteptumėte - kasdien, kartą per savaitę ar vos kelis kartus per metus - svarbu juos išsirinkti tikrai kokybiškus. Kad ir dažytų gerai, ir spalva tiktų, ir nekenksmingi būtų. O tokių tikrai yra.


Šiuo metu savo turimais "Benecos" natūraliais, sertifikuotais BDIH, lūpų dažais esu be galo patenkinta. Spalva svajingai pavadinta Marry Me - raudonai rožinė su blizgesiu (prie skirtingo apšvietimo atrodo kiek kitaip). Ryški ir tikrai patraukianti dėmesį. Kaip tik pavasariui!


Pagaminti be sintetinių kvapų. Kvėpinti jie natūraliais eteriniais aliejais. Tačiau kvapas itin švelnus, netgi sakyčiau - bekvapiai, kas man šiuo atveju labai patinka, nes tikrai erzina, kai panosėje kas nors nuolat stipriai kvepia.

Minkšti ir labai lengvai padengia lūpas. Kelis kartus švelniai prilietus lūpas, joms suteikia lengvą lengvą atspalvį, o perbraukus stipriau padažo jau gerokai ryškiau, dukart - dar ryškiau. Išsilaiko ganėtinai neblogai, o ir "susivalgo" labai tolygiai, tad nereikia dažnai žvilgčioti į veidrodėlį. Pojūtis pasitepus jais taip pat labai malonus - kaip įprastu apsauginiu lūpų balzamu. Visiškai nesausina lūpų.

Pagaminti be mineralinių aliejų, parafino, silikonų ir kitų mums nenaudingų medžiagų. Sudėtyje yra vertingų augalų vaškų ir aliejų. Pavyzdžiui, ricinų aliejus, kurio sudėtyje daugiausia, yra labai naudingas lūpoms, nes suformuoja apsauginę plėvelę ir apsaugo jas nuo išdžiūvimo. Simondsijų aliejus maitina ir minkština lūpas. Taip pat yra ir natūralaus lanolino/vilnos vaško, bičių vaško, dėl ko šie lūpų dažai netiks veganams, tačiau juos padaro geresniais naudojimui.



Ir dar vienas pliusas yra gera kaina. Sakyčiau, net labai palanki pirkėjo naudai palyginus su gera kokybe. Parduotuvėje "Livinn - sveiki produktai" kainuoja nepilnai 9 eurų.

Sudėtis (INCI): ricinus communis (castor) seed oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, euphorbia cerifera (candelilla) cera, lanolin, isoamyl laurate, caprylic/capric triglyceride, cera alba (beeswax)*, copernicia cerifera (carnauba) cera*, parfum (natural essential oils), tocopherol, limonene, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, ascorbyl palmitate, rosmarinus officinalis (rosemary) extract*, citral, linalool, CI 77891 (titanium dioxide) [+/- (sudėtyje gali būti) CI 77007 (ultramarines), mica, CI 77742 (manganese violet), CI 75470 (carmine), CI 77491 (iron oxides), silica, CI 77492 (iron oxides), maltodextrin, CI 77499 (iron oxides), talc, tin oxide.
*- iš ekologinių ūkių.
Rekomenduoju - duodu 5 balus iš 5!

Pavasario ir moterų dienos proga visoms JUMS, mielos mano tinklaraščio sekėjos ir skaitytojos, linkiu žydėti ir puošti pasaulį kiekvieną dieną!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą