2016-03-28

Nuostabus atradimas vonioje - burbulai

Tinkamiausias metas aprašyti kosmetiką, kai įspūdžiai dar švieži švieži. Šiandien įspūdžių pas mane su kaupu. Prisipažinsiu - pirmąkart naudojau vonios burbulą! Ir man taaaip patiko, kad dabar belieka save kaltinti, kodėl nepabandžiau to anksčiau. Dabar tik dar labiau įsimylėjau maudynes vonioje, ko anksčiau apskritai nemėgau.

Į gražų organzos dovanų maišelį supakuotas vonios burbulas (juokingas užrašas ant pakuotės - badekugel) pagamintas Austrijoje. Gamintojas "Bademeisterei" pagrinde specializuojasi gaminti būtent kosmetiką voniai ir turi kelis brendus, iš kurių natūraliausias sudėtimi yra "EcoWorld"
 - be sintetinių dažiklių ir kvapiklių,
 - kvėpinta su natūraliais eteriniais aliejais, 
 - praturtinta ekologiškais augaliniais aliejais ir sviestais, 
 - nebandyta su gyvūnais,
 - rankų darbo,
 - sertifikuota vietinės institucijos "Austria Bio Garantie",
 - tinka visų tipų odai.

Išsirinkau gaiviai laimu kvepiantį vonios burbulą su medetkų žiedlapiais. Rytinei voniai buvo pats tas. Kvapas švelnus, gaivinantis, stimuliuojantis, pakankamai jaučiamas.

Kadangi apskritai pirmą kartą naudojau vonios burbulą, nustebino, kaip gausiai įdėjus į vonią jis burbuliavo. Džiaugiausi kaip mažas vaikas Į vonią jį įdėjau dar leidžiant vandenį, tad kartu su vandeniu vonioje gausėjo ir plaukiojančių žiedlapių, ir truputį putų ant vandens paviršiaus.


Ištirpus visam burbului pagaliau įlindau į vonią. Ir dar kartą likau maloniai nustebinta! Visą kūną iškart apglėbė aliejai, oda akimirksniu tapo minkšta, švelni ir slidi. Labai patiko šis jausmas, o nusimaudžius (išgulėjau apie 15 min.) nereikėjo jokio kūno kremo, nes po vonios dar nusiprausus po dušu ant odos vis dar buvo likę aliejų. Būtent šiame naudotame burbuliuke buvo įdėta sviestmedžių ir kakavos sviestų. Muilo burbulo pagrindas - valgomoji soda ir citrinų rūgštelė. Soda labai gerai suminkština ir nuramina odą, mažina uždegimus.

Beje, dar vienas pastebėjimas: oda buvo tokia minkšta ir slidi, kad skutantis kojas nereikėjo jokios papildomos kosmetikos priemonės. Peiliukas slydo labai lengvai.

"EcoWorld" vonios burbulą pirkau internetu iš Vokietijos www.violey.com. 50 g sveriantis burbuliukas kainavo beveik 3 eurus. Nepigi vonia gavosi, bet tikrai verta retkarčiais taip pasilepinti.

Sudėtis (INCI): Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Zea Mays Starch*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Seed) Butter*, Sodium Lauryl Sulfoacetat (SLSA)*, Calendula Officinalis Flower*, Parfum*, Limonene**.
* - iš ekologinių ūkių,

** - iš eterinių aliejų.
Skiriu 5 balus iš 5 - pranoko visus lūkesčius!

1 komentaras:

  1. Anonimiškas2021-07-01 09:42

    Bandžiau kažkada pasidaryti pati tą burbulą, nes žiauriai mėgstu gulėti kvepiančioje vonioje.. bet likau nieko nepešus ir tik perku iš kitų. :D jūsiškis super įdomiai atrodo https://www.sveik.eu/kosmetika/preparatai-vonioms/vonios-burbulai

    AtsakytiPanaikinti