2015-10-22

"Primavera" kapsulės - kai oda reikalauja drėgmės

Sveiki! Šiandien baigiau naudoti vokiečių gamintojo "Primavera" drėkinamąsias kapsules, tad skubu dalintis atsiliepimu, kol įspūdžiai dar švieži.



Labai nekantravau jas išbandyti. Visų pirma akį patraukė neįprasta daili pakuotė, kuri labai tiktų ir dovanoms. 7 minkštos biologiškai suyrančios augalinės (iš bulvių krakmolo pagamintos, tad tinka veganams) kapsulės patalpintos metalinėje dėžutėje, kuri pravers ir vėliau, pavyzdžiui, kaip indelis namuose pagamintam lūpų balzamui.

Kapsulyčių viduje daug ekologiškų augalinių aliejų: agurklių, muskusinių erškėčių, simondsijų sėklų, saldžiųjų migdolų, juodųjų serbentų sėklų, prabangusis nerolio (karčiavaisio citrinmedžio) žiedų, saulėgrąžų. Taip pat figų ekstraktas ir vitaminas E. Kaip rašo ant pakuotės, visi aliejai yra šalto spaudimo, tad juose išsaugota daug odai vertingų Omega 3 ir 6 riebiųjų rūgščių bei antioksidantų. 

- Nerolio eterinis aliejus ramina sausą ir pleiskanojančią odą.
- Juodųjų serbentų sėklų aliejus drėkina ir padeda stiprinti natūralų odos apsauginį barjerą. Oda tampa elastinga, minkšta ir atgaivinta.
- Erškėtuogių aliejus gerina odos struktūrą.
- Agurklių aliejus suteikia odai elastingumo bei ramina sausą odą.

Šios kapsulės ypač tinka jautriai ir mišriai odai intensyviam drėkinimui. Tačiau tinks ir sausai. 

Dėžutėje ne be reikalo 7 kapsulės: sukurtos intensyviai septynių dienų odos priežiūrai. Tačiau man jų užteko dviem savaitėm. Tiesą pasakius, nežinau, kiek aliejaus reiktų "išmozoti" ant veido, kad visos kapsulės turinį pavyktų sunaudoti vienu kartu - būtų tikrai per daug. Kad kuo mažiau į kapsulę patektų oro ir kad kuo mažiau oksiduotųsi aliejai viduje, tiesiog kapsulėje pradurdavau skylutę ir sunaudodavau per dvi dienas. Tiksliau per keturis kartus: po kelis lašelius ryte maišydavau su kremu, o vakare porą lašelių įmasažuodavau į toniku sudrėkintą odą. Užteko ir veidui, ir kaklui, ir dekolte.

Labai patiko kvapas! Žoliškas su gaivia citrusų užuomena. Pasitepus oda iškart tampa gerokai švelnesnė, minkštesnė. O panaudojusi kelias dienas pastebėjau, kad dingo odos pleiskanuotumas, kas labai nudžiugino. Šios kapsulės paliko tikrai labai gerą įspūdį ir, manau, kartosiu dar ne kartą. Tikrai verta kelis kartus per metus palepinti odą intensyvaus veikimo priemonėmis

Mano įvertinimas - 5 balai iš 5!

Sudėtis (INCI): Borago Officinalis Seed Oil*, Rosa Moschata Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil*, Fragrance (Parfum)**, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract*, Citral**, Geraniol**, Benzyl Benzoate**, Citronellol**, Farnesol** Limonene**, Linalool**
* iš ekologinių ūkių,
**
natūralūs 100% grynų eterinių aliejų komponentai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą