2016-01-06

"Logona" kremas su alavijais ir verbenomis - apžvalga

Prisimenate, buvo (o gal dar ir yra) toks "Nivea" riebus klasikinis kremas metaliniame mėlyname indelyje? Prieš maždaug 10-15 metų buvo tikras šio kremo bumas. Prisimenu gerai, nes naudojau pati kaip ir daug kitų mano pažįstamų merginų. Ir nors jis kažkokiu ypatingu ilgalaikiu poveikiu nepasižymėjo, bet patiko, kad gerai suminkština odą. Nors reikėdavo tepti, tepti ir tepti... Naudojau jį iki kol pradėjau domėtis kosmetikos sudėtimis. 

Tačiau šis įrašas ne apie minėtąjį legendinį kremą. Noriu papasakoti apie ne taip seniai išbandytą natūralų kremą "Logona" iš kasdienės kosmetikos linijos "Daily Care" su alavijais ir verbenomis, kuris man savo konsistencija ir neįtikėtinai geru minkštinančiu poveikiu priminė seniau naudotą "Nivea" kremą.


Šis "Logona" kremas mano dėmesį patraukė dėl kelių priežasčių: gera kaina, puiki sudėtis bei teigiami atsiliepimai dar iš tų laikų, kai dirbau ekologiškų prekių parduotuvėje ir savo asortimente turėjome šį kremą (nors jo tada dar nebuvau bandžiusi).
Iš pirkėjų teko nemažai apie jį išgirsti, kad tai puikus universalus kremas visam kūnui ir visai šeimai. Ir tai buvo tikrai tiesa. Nes:

"Logona" kremas su alavijais ir verbenomis
- Kvapas, manau, daugeliui būtų priimtinas. Nėra nei labai lengvas, nei labai stiprus - pats viduriukas. Gaivus, citrininis, visiškai neįkyrus ir užsitepus ant odos greitai išblėstantis. Kvėpinta natūraliais eteriniais aliejais.

- Baltas, standžios konsistencijos, riebus, bet ne per riebus ir lengvai bei greitai susigeriantis. Nepalieka jokios nemalonios plėvelės ar riebumo, todėl beveik iškart galima eiti kažką daryti, sėsti prie kompiuterio nebijant, kad bus "nugliozota" visa klaviatūra.

- Šis kremas neįtikėtinai gerai ir akimirksniu suminkština odą. Vos pasitepus oda lieka labai minkšta ir švelni.

- Universalus. Tinka tepti ir kūnui, ir veidui. Aš daugiausia naudojau rankoms, kurios žiemos metu paprastai greitai išsausėja. Tai šis "Logona" kremas buvo tikras atradimas ir išsigelbėjimas. Taip pat, jis patiks ir moterims, ir vyrams (naudojame kartu su vaikinu), ir vaikams, ką rekomenduoja ir pats gamintojas. 

Kremas sertifikuotas vienu griežtesnių natūralios kosmetikos sertifikatų BDIH, nebandytas su gyvūnais. Sudėtyje be emulsiklių ir kitų pagalbinių medžiagų yra: alyvuogių ir palmių aliejai, alavijų sultys, bičių vaškas, sviestmedžių ir simondsijų aliejai, verbenos.

Sudėtis (INCI): Aqua (Water), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Elaeis Guineensis (Palm) Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cera Alba (Beeswax), Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Sorbitan Stearate, Behenyl Alcohol, Parfum (Essential Oils), Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Palmitic Acid, Stearic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Verbena Officinalis*, Xanthan Gum, Sucrose Cocoate, Alcohol*, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Sodium Lactate, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Tocopherol, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.
* - iš ekologinių ūkių.

Lietuvoje 100 ml kremo kaina apie 7 eurai. Neseniai pasirodė nauja šio kremo pakuotė ir bus po 150 ml.

Mano įvertinimas yra 5 balai iš 5 - labai patinka!

7 komentarai:

  1. Kaip puikiai aprašei, noriu ir aš jo :) Neteko man bandyti. Bandžiau tuos kvapniuosius kūno sviestus Logonos, kurie yra pasakiški. Visi, kuriem kada rekomendavau - kartojo po ne vieną kartą. Tai apie šį tikrai reikia pagalvoti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šis kremas labai primena populiariuosius Oriental ir Tropic sviestus ;)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2016-01-12 17:57

    O kurioj parduotuvej yra pirkt?Nematytas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau, kad Lietuvoje galima rasti Biotekoje. Tačiau nesu tikra :)

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2016-02-01 14:16

    Kiek ieškojau,tačiau LT niekur nera

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, patys kalti lietuvaičiai, kad tokio gero kremo neturi :) Pirkit čia: http://www.violey.com/en/logona-daily-care-body-cream-organic-aloe-verbena_p_11873.html
      Bet kokiu atveju bus pigiau nei Lietuvoje, įsidėsit dar kokių prekių ir atsisiųsit už 10 eurų :)

      Panaikinti
  4. Biotekoje parduotuvėse tikrai yra :) tik e-shope neradau

    AtsakytiPanaikinti