2015-04-03

Nagų lako valiklis "Sante"

Tęsinys vakarykštės temos apie nagus. Šį kartą apie nagų lako valiklį "Sante", kuris buvo mano pirmas natūralus (sertifikuotas BDIH) valiklis ir kurį įsimylėjau iš pirmo karto ir kitų bandyti net nesinori. Kuo jis toks ypatingas?

Sudėtis. Žinoma, kaip visada gera sudėtis renkantis kosmetiką man yra svarbiausia. Visų pirma - jis be acetono. Tikrai be jo, neužuosi niekaip (ne taip, kaip kažkada pirkau žinomos firmos nagų lako valiklį ale be acetono, bet smirdėjo tiek pat, kiek ir tie pigūs). Kad nagų lako valiklyje nebūtų acetono, labai svarbu. Jis išsausina nagų paviršių bei odelę aplink juos, ilgainiui nagai darosi vis silpnesni. Anksčiau, kai naudojau įprastus nagų lakus ir lako valiklius, mano nagai labai gelsdavo ir sausėdavo.
Dabar šios problemos nebėra. "Sante" nagų lakas pagamintas ekologiško alkoholio pagrindu. Šiame valiklyje taip pat yra nagams naudingų ricinų aliejaus ir ekologiško apelsinų eterinio aliejaus.

Sudėtis (INCI): Alcohol denat.*, Ethyl Lactate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Aqua (Water), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Limonene, Linalool.
*- iš ekologinių ūkių.

Jis pakankamai gerai valo bet kokį nagų laką. Kiek sudėtingiau nuvalyti yra laką su blizgučiais, bet toks lakas paprastai sunkiau įveikiamas bet kokiu valikliu. Taip pat "Sante" nagų lako valikliu paprasta naudotis, labai patogus buteliukas. Tereikia vatos diskelį uždėti ant lėktutę primenančio purkštuko (žr. nuotrauką kairėje) ir spustelėti žemyn.



"Sante" nagų laką vertinu 5 balais iš 5 :) Rekomenduoju!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą