2016-01-31

Puikusis "Eubiona" skystas muilas - apžvalga

Pirmenybę visada teikiu kietiems muilams, tačiau virtuvėje kur kas patogiau naudoti skystą. Turiu savo favoritą, kuriam nėra lygių! Tai ekologiškas, sertifikuotas Ecocert, skystas muilas jautriai odai "Eubiona" su avižomis. Jis prieš kelis metus buvo mano pirmas bandytas ekologiškas skystas muilas. Po to naudojau ir daug kitų, bet nė vienas iki šiol dar neprilygo šiam.


Štai 10 priežasčių, kodėl jis man geriausias ir toks nepakeičiamas:
  1. Nepriekaištinga sudėtis, pagamintas iš 100% natūralių medžiagų. Sudėtyje itin daug ekologiško avižų ekstrakto, kuris INCI yra antras. Tai reiškia, kad už jį daugiau yra įdėta tik vandens. Retas atvejis, nes paprastai augalinių ekstraktų būna mažiau nei putojimą sukeliančių medžiagų ar glicerino.
  2. Greičiausiai būtent dėl tokios sudėties, jis visiškai nesausina rankų odos.
  3. Tinka jautriai odai. Avižos ramina, mažina paraudimus ir sudirgimus.
  4. Kvapas labai švelnus, "muiliškas". Specialiai nekvėpintas nei sintetinėmis, nei natūraliomis aromatinėmis medžiagomis.
  5. Taip pat papildomai ir nedažytas. Yra skaidrios gelsvos spalvos.
  6. Patogus dozatorius, lengva išspausti mažą lešelį, kurio visiškai pakanka.
  7. Ekonomiškas, nes yra tirštas ir labai gerai putoja.
  8. Pašalina nemalonius kvapus.
  9. Nepalieka nemalonios, sunkiai nuplaunamos slidžios "plėvelės", kurią palieka kai kurie kiti muilai.
  10. Svarbūs aplinkosauginiai rodikliai - visiškai suyra per 48 val., pakuotė pagaminta iš perdirbto plastiko, gamintojas prisideda prie miškų išsaugojimo.
Labai rekomenduoju išbandyti ir įsitikinti patiems, koks šis "Eubiona" skystas muilas nuostabus. Mūsų šeimoji jis nepakeičiamas

Sudėtis (INCI): Aqua, Avena Sativa Extract*, Glycerin, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl-Sulfate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Maris Sal, Sodium PCA, Betaine, Alcohol, Lactic Acid.
*- iš ekologinių ūkių.
Mano įvertinimas yra 5 balai iš 5!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą