2015-09-13

"Aubrey" veido kaukė su AHA vaisių rūgštimis

Kai oda šaukiasi valomosios kaukės, o laiko ilgiems ritualams nėra, traukiu iš lentynos natūralią "Aubrey" veido kaukę su AHA (Alpha Hydroxy Acids) vaisių rūgštimis. Ji man labai patinka – gerai išvalo poras ir tuo pačiu švelniai šveičia odą. O ir sudėtis puiki, sertifikuota BDIH ir NSF.

Kaukė yra standžios kreminės konsistencijos, šviesiai geltonos spalvos su šveičiančiais rutuliukais iš ryžių. Šie rutuliukai labai mažyčiai ir nebraižo odos, šveičia itin švelniai, bet efektyviai. Kvapas ganėtinai švelnus, gaivus.



AHA vaisių rūgštys dažniausiai kosmetikoje naudojamos, nes jos padeda švelniai pašalinti negyvų odos ląstelių sluoksnį, taip valydamos odą, pagreitina odos regeneraciją ir tuo pačiu ją atgaivina, drėkina.

Sudėtyje yra alavijų sulčių, įvairių vaisių ekstraktų, taip pat askorbo rūgšties (vitamino C) bei šaltalankių aliejaus – stiprūs antioksidantai, kurie intensyviai kovoja su laisvaisiais radikalais, veikia prieš odos senėjimą. Ne veltui ši kaukė ir vadinama jauninamąja, nors aš labiau ją mėgstu dėl gero valomojo ir šveičiamojo efekto. Po šios "Aubrey" kaukės papilkėjusi ir pavargusi oda atgauna spalvą, ji tampa gaivi ir švelni.


Beje, ši "Aubrey" veido kaukė laiko tikrai sutaupys. Ją reikia užsitepti ant švarios, prieš tai įprastu prausikliu nupraustos odos, kaip nurodo gamintojas – palaikyti 5 minutes (tiek tikrai pakanka, dalis kaukės susigeria). Pamasažuoti, jei norisi ir šveičiamojo efekto, ir nuplauti drungnu vandeniu. Labai patogu naudoti duše. Po to veidą papurškiu toniku ir tepu riebiu kremu odos pamaitinimui. Šią kaukę naudoju 1-2 kartus per mėnesį. Kai norisi gilesnio valymo ir laiko turiu daugiau, po "Aubrey" kaukės dar dedu molio kaukę.

Kaina Lietuvoje 14.36 euro.
Vertinu 5 balais iš 5.

Sudėtis (INCI): Aqua, aloe barbadensis leaf juice*, butyrospermum parkii (shea) butter*, glycerin*, oryza sativa (rice) bran wax, cetyl alcohol, avena sativa (oat) kernel flour*, alcohol denat.* (38b, lavender), cucumis sativus (cucumber) seed oil, oenothera biennis (evening primrose) oil*, vaccinium myrtillus fruit extract, leuconostoc/ radish root ferment filtrate, carrageenan, saccharum officinarum (sugar cane) extract, citrus grandis (grapefruit) extract, glycerin, hippophae rhamnoides fruit oil, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, citrus limon (lemon) peel oil*, lavandula angustifolia (lavender) oil*, ascorbic acid, glyceryl caprylate, stearic acid, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, citrus limon (lemon) fruit extract, sodium cocoyl glutamate, acer saccharum (sugar maple) extract, tocopherol, linoleic acid, linolenic acid.
*- iš ekologinių ūkių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą