2015-05-22

Lengvas veido kremas su sviestmedžio aliejumi

Jau ne kartą gyriau "Martina Gebhardt" kosmetiką, gerų žodžių nepagailėsiu ir šį kartą :) Žiemą naudojau šio gamintojo lengvą rožių kremuką kartu sumaišius su rožių riebesniu kremu. Tačiau pavasaris odai pranešė apie pokyčius ir pabaigusi minėtus kremus nuojautos vedama išsirinkau kitą. 

Jau daugiau nei mėnesį naudoju "Martina Gebhardt" lengvą kremą (gamintojas vadina losjonu) su sviestmedžio aliejumi. Šios linijos priemonės yra bekvapės, sukurtos specialiai itin jautriai odai. Sviestmedžio veido losjonas yra kiek riebesnis, tirštesnės konsistencijos nei rožių losjonas. Šis kremas padėjo atsigauti temperatūros skirtumų nuvargintai ir pleiskanoti pradėjusiai odai. Kai oda prašosi daugiau riebaliuko, šį kremą pamaišau kartu su "Martina Gebhardt" medetkų kremu kūdikiams, apie kurį kiek vėliau taip pat papasakosiu.

Didelis sviestmedžio lengvo kremo pliusas, kad jis yra be aromatinių medžiagų (kremas labai švelnų kvapą turi), be alkoholio - didesnė tikimybė, kad tiks net pačiai jautriausiai odai. Beje, jis gerai susigeria. Oda lieka minkšta ir pakankamai sudrėkinta. Manau, kad puikiai tiktų ir saulės ar vėjo nugairintai odai, ją apramintų.

Šiam lengvam kremukui skiriu riebius 5 balus iš 5. Rekomenduoju :)

Sudėtis: Aqua (Water), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil°, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil°, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Lecithin*, Rosa Damascena (Rose) Flower Water°, Sambucus Nigra (Elder) Root Extract°, Magnolie Officinalis Bark Extract, Camellia Sinensis (Tea) Leaf Extract, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Spagyrische Essenz von Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Gold, Silver, Sulvur.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą